Een veilige thuis in een welvarend Wemmel

Op 23 september 2018

Beste Wemmelaar, welkom op onze webstek!

Samen met jullie willen we ons ten volle inzetten voor een veilige thuis in een welvarend Wemmel. Ergens tussen de grootstad en het platteland.

Hier kan u rustig kennis maken met ons programma, onze initiatieven, onze kandidaten en nog veel meer. Heeft u een bepaalde tip, suggestie of wat dan ook, aarzel dan zeker niet om het ons te laten weten. Een fijne en warme gemeente maak je samen! Mensen betrekken bij het dorpsgebeuren, identiteit en integratie van nieuwkomers en veilige straten staan voor ons centraal. Ook respect vragen voor onze waarden, normen en onze manier van leven. Vandalisme en criminaliteit zijn voor ons uit den boze.

Op vrijdag 5 oktober bent u allen van harte welkom op onze 7de Kaas- en Wijnavond in GC De Zandloper, vanaf 18u. Komt gerust een praatje met ons slaan. Iedereen is welkom, ook de kinderen mogen gerust mee!

Op 14 oktober zijn het verkiezingen, dan hopen we op uw stem en uw steun te kunnen rekenen zodat we ons engagement in daden kunnen omzetten en kunnen wegen op het bestuur.

 

U vindt onze kandidaten voor de gemeente terug op de kartellijst LB Wemmel.

 

Gemeenteraad:

  • Plaats 4: Sven Frankard
  • Plaats 7: Jan Dauchy
  • Plaats 13Lieve Deschuymere-Verbeeck
  • Plaats 24: Monique Froment
     

OCMW-raad:

  • Plaats 3: Marc Joseph
     

Provincie raad:

  • Plaats 19: Darya Safai

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is